Tag dine kolleger med til en uforglemmelig dag ved Odense Aafart

Hos Odense Aafart tilbyder vi flere forskellige events for virksomheder. Er det dig, der står at arrangere dette års teambuilding? Og vil du gerne imponere dine kolleger?

Ved leje af egen båd til arrangement, kan vi sejle op og ned af Odense Å. I bestemmer om I vil kombinere det med vinsmagning, musik, segway-kørsel og/ eller teambuilding-øvelser i Odense smukke naturområder.

Her kan du få inspiration til, hvilke pakkeløsninger, vi tilbyder. Har du og dine medarbejdere ønsker til noget helt særligt, så er du velkommen til at kontakte os, så kan vi skræddersy det perfekte firma-event for jer.

Firmaevent med teambuildingaktiviteter, segway og sejltur på Odense Å

Pris: min. 10.000,- eks. moms (1-25 deltagere)

Odense Aafart tilbyder et 4 timers firmaarrangement med sejltur på Odense Å og forskellige teambuilding-aktiviteter som segway. Arrangementet indeholder en skøn sejltur, et antal udendørs ryste sammen aktiviteter og en lækker picnic i det grønne bestående af sandwich og drikkevarer. Aktiviteterne kan tilpasses jeres behov.

Prisen tilpasses efter antal deltagere og hverdag vs. weekend.

Ring på 66107080 for at høre mere og booke.

Firmaevent med segway i Ansgar Anlæg

Pris: min. 2000 kr. ekskl. moms (2-8 deltagere)

Er I opsatte på at komme på en sjov udendørs firmatur, hvor I skal være aktive og få de store grin frem – så er dette firmaarrangement med segway i Odense noget for jer. Formålet er at skabe en god og hyggelig oplevelse for alle. Hvis man ikke har prøvet at køre segway før, skal man lige vænne sig til det, og det kan godt give en del sjov og ballade at opleve hinanden lidt på udebane. På den måde bliver det hurtigt til en ryste sammen tur, hvor I får grinet en masse.

Eventet tager ca. 2 timer.

Prisen bliver beregnet efter antal deltagere og om det er i hverdag eller weekend. Ring på 66107080 for at høre mere og booke.

Lav jeres egen vinsmagning

Pris eksempel: 10.970,-  inkl. moms 1 times sejltur med champagne-smagning (hverdag) for 15 deltagere

Ved leje af jeres egen båd, kan I også tilkøbe en vinsmagning. I samarbejde med H.J. Hansen sejler vi op ad Odense Å, mens I vil høre om, og ikke mindst smage en masse forskellige vine. I kan frit vælge hvilket tema, I ønsker. Det kan bla. være champagne-smagning, mousserende vine, franske eller italienske vine.

Prisen beregnes efter antal deltagere, dag (hverdag/ weekend), og vintype.

Ring på 66107080 for at høre mere og booke.

Teambuilding med kano

Pris: min. 10.000 kr. ekskl. moms for 1-25 deltagere + leje af kano.

I kan kombinere jeres teambuilding-event med kanoudlejning. I vil blive sejlet ud i vores turbåde til Fruens Bøge, hvor I vil afholde jeres teambuilding-event. Derefter vil I have mulighed for at sejle i kano op ad Odense Å tilbage til Munke Mose.

Ring på 66107080 for at høre mere og booke.

Leje af egen båd

3500 kr. for første time (man-tor) – derefter 1750 kr. for efterfølgende time. (inkl. moms)

4500 kr. for første time (fre-søn) – derefter 1250 kr. for efterfølgende time. (inkl. moms)

Ønsker din virksomhed at leje jeres egen båd til et event? Vil du invitere dine kolleger på en eventyrlig sejltur i Odense smukke grønne omgivelser? Hos Aafarten kan I leje egen båd og kombinere det med kaffe og kage eller en lille glas bobler. I kan også kombinere turen med et musik eller foredrag.

Ring på 66107080 for at høre mere og booke.

Det Vilde Event!

”Det Vilde Event” er en overbygning på vores normale event, og målrettet dem der ikke er bange for at blive våde eller for at få lidt mudder på knæene.

I ankommer til Munke Mose, og herfra sejler I sammen med en instruktør ud til Fruens Bøge. Her har en anden instruktør gjort klar til diverse aktiviteter og konkurrencer. Disse aktiviteter inkluderer blandt andet kørsel på segway, gang på slackline og sejlads i kano – alt sammen med et twist der gør det hele meget mere udfordrende og spændende.

For hver konkurrence kan vinderholdet vælge mellem to genstande (det tabende hold får den anden genstand), som skal benyttes i dagens sidste konkurrence, og som kan give en afgørende fordel. Der er undervejs indlagt en drikke- og spisepause. Det er alt sammen noget, vi sørger for. Til sidst sejler man tilbage i kanoerne og ender ved startstedet igen.

Eventet varer knap 4 timer fra start til slut.

Ring på 66107080 for at høre mere og booke.

Se også