Teambuilding og firmaarrangementer inkl. sejltur på Odense Å

Hos Odense Aafart tilbyder vi flere forskellige firmaarrangementer. Er det dig, der står for at arrangere dette års firmatur? Og vil du gerne imponere dine kolleger?

Ved leje af egen båd til arrangement, kan I sejle på naturskønne Odense Å. I bestemmer, om I vil kombinere turen med vinsmagning, musik eller en Mystery Tour i Odenses smukke naturområder.

Her kan du få inspiration til, hvilke pakkeløsninger, vi tilbyder. Har du og dine medarbejdere ønsker til noget helt særligt, så er du velkommen til at kontakte os, så kan vi skræddersy det perfekte firma-event for jer.

Det hemmelige broderskab

Mystery Tour med sejltur – løs mysteriet om Det Hemmelige Broderskab

Mystery Tour: En hæsblæsende gådejagt i Odenses mysterium

Vil du for en kort stund træde ud af virkeligheden og ind i historien? Spille en rolle i et andet liv i et nervepirrende kapløb mod tiden?

Så kom med på Odense Aafarts gådejagt, hvor en af Odenses store gåder, mysteriet om Det Hemmelige broderskab i Fruens Bøge, skal løses.

Mystery Tour med Odense Aafart er en skøn cocktail af sammenhold, konkurrence og en tur ind i Odenses fantastiske og dramatiske historie. Sammen med dine venner eller kolleger vil du blive sendt afsted med Aafarten fra Munke Mose, hvor det er let at lade sig drømme hen til dengang, hvor bådene kun var for byens rigeste og fineste, der skulle fragtes fra Munke Mose til de mange traktørsteder i Fruens Bøge for at drikke, feste, spise og danse.

Ingen har dog nogensinde i al denne glæde vidst, at byen i århundreder har været påvirket og holdt nede af hemmelige, mørke kræfter og et broderskab af mænd, der havde helt deres egen dagsorden og værdifulde interesser i jagten på arven efter Oluf Bager.

Det skal du nu være med til at løse.

Sådan foregår det:

Ved turens start ved Aafarten i Munke Mose får hvert hold udleveret en tablet, og mens båden sejler ud mod Fruens Bøge, bliver historien om Oluf Bager og det hemmelige broderskab fortalt og de første ledetråde præsenteret.

Herefter, ved ankomst til Fruens Bøge, starter kapløbet mod tiden om at løse mysteriet om det hemmelige broderskab. Her får I mulighed for at leve jer ind i en tid, hvor Fruens Bøge var centrum for overklassens fester og – måske – for hemmelige alliancer. I skal tænke hurtigt, lyve, optræde, samle puslespillet af ledetråde og overvinde adskillige forhindringer.

Efter et par sjove timer sejler båden retur, og vinderholdet bliver kåret. Og så er er aftenen og byen stadig åben til fortsat hygge.

Båden sejler hver lørdag kl. 16-19, og du kan booke dig ind sammen med én eller flere venner eller kolleger. I kan også booke jeres egen båd, og tage af sted lige når det passer jer. Læs mere om denne mulighed nedenfor.

Mystery Tour er det perfekte valg til en sjov eftermiddag i venners lag eller som firmaarrangement, hvor samarbejde og tålmodighed bliver sat på prøve.

  • Varighed: 3 timer
  • Pris: 2499 kr + 229 kr. pr person inkl. sejltur
  • 2-100 deltagere

Kontakt Odense Aafart – så skal I nok få en uforglemmelig dag med kollegaerne.

Ring på 66107080 eller brug formularen herunder til at sende os en forespørgsel.

Turbådene

Guidede ture

Odense Aafart har et samarbejde med Guideservice Danmark, og kan derfor tilbyde forskellige guidede ture skræddersyet lige til jeres Firmaarrangementer.

I kan læse mere om de forskellige muligheder her:

“Sejle op ad åen og sejle nedad igen ……”

“Odense Å fra Munkemose til Den Fynske Landsby”

“En tur langs Odense Å i H.C. Andersens fodspor – med sejltur på åen”

 

Kontakt os på odense@aafart.dk og hør mere om mulighederne.

Lav jeres egen vinsmagning

Ved leje af jeres egen båd, kan I også tilkøbe en vinsmagning. I samarbejde med H.J. Hansen og Bichel Vine sejler vi op ad Odense Å, mens I vil høre om, og ikke mindst smage en masse forskellige vine. I kan frit vælge hvilket tema, I ønsker. Det kan bla. være rosésmagning, champagne-smagning, mousserende vine, franske eller italienske vine. Eller måske en ginsmagning.

Pris for leje af turbåd:
Mandag-torsdag: 3500 kr
Fredag-søndag: 4500 kr

Pris pr person for vinsmagning: 299 kr

Ring på 66107080 eller brug formularen herunder til at sende os en forespørgsel.

Se også