Mangler i en anderledes firmatur eller sommerfest?

Eller trænger I bare til at komme ud i naturen og være under åben himmel, så har vi løsningen til jer. Hos os kan I opleve Odenses skønne natur med en tur på åen, i båd, kano eller hvis I ønsker at holde jer på landjorden til jeres teambuilding-arrangement, kan det også arrangeres i form af segway kørsel. Vores firmature kan tilrettelægges på mange forskellige måder og dermed tilpasses efter jeres behov.

Hvordan kan turen se ud:

Vi kan tilbyde et 4 timers firmaarrangement med en skøn sejltur på Odense Å, med forskellige teambuilding-aktiviteter som tilpasses efter jeres behov, her kan vi dog som nævnt tilbyde segway kørsel. Derudover tilbyder vi en lækker picnic i det grønne bestående af sandwich og drikkevarer og vi har mulighed for at arrangere kaffe, te, kage, øl, vin eller anden forplejning.

Firma tur Odense Å
Segway Odense

Afgang fra Odense Aafart i Munke Mose 11:30 – afslutning på dagen mellem 15:00 og 16:00 alt efter antal deltagere.

Dagen starter med en sejltur fra Munke Mose til Fruens Bøge. På båden bliver I inddelt i hold, da dagens aktiviteter og udfordringer forløber som en intern konkurrence. Der er selvfølgelig en ære i at vinde, men vigtigst af alt er det, at der er plads til at hygge sig og at det bliver en sjov oplevelse for alle. Den første aktivitet er en quiz, hvor I bliver udfordret med mange forskellige spørgsmål.
I Fruens Bøge venter der en række aktiviteter, hvor alle kan være med. Aktiviteterne kunne eksempelvis være bueskydning, reverse-klodsmajor, minefelt og segway kørsel.

Segway kørsel kommer til at foregå på en opstillet bane og har nogle forbehold som lyder således:

  • Man skal være min. 135 cm høj
  • Være min. 16 år gammel
  • Have en minimumvægt på 45 kg og maksimumvægt på 118 kg
  • Man må ikke køre segway i højhælede sko eller støvler
  • og desværre må gravide nøjes med at se på.

I mellem alle aktiviteterne holdes en pause, hvor I kan nyde en lækker picnic bestående af en sandwich og en øl eller vand. Efter aktiviteterne i Fruens Bøge bliver I sejlet tilbage til Munke Mose og på ruten tilbage kan I fejre hinanden med et glas champagne efter en hyggelig dag ved Odense Å.

Priserne varierer alt efter antal deltagere og med om det er hverdag eller weekend.

Eksempler på priser:

Mandag – Torsdag Fredag, lørdag & søndag
1-25 deltagere 10.000 DKK ekskl. moms 11.500 DKK ekskl. moms
26-90 deltagere 400 DKK pr. person ekskl. moms 450 DKK pr. person ekskl. moms

Prisen inkluderer udover ovenstående: 3 drikkevarer, 1 sandwich og et glas bobler pr. person.

Se også