Tag på eventyr på egen hånd i en af vores kanoer!

Mangler I en anderledes oplevelse – så kunne kano sejlads måske være noget for jer!

Hos Odense Aafart kan vi også tilbyde udlejning af kanoer. Her kan I sammen nyde Odense Å’s omgivelser i jeres helt eget tempo. Kano sejlads er den perfekte undskyldning for at tilbringe noget tid som sammen som familie eller som en flok venner. Under sejladsen skal I være opmærksomme på at der kan komme turbåde på åen som I må vige for. Af sikkerhedsmæssige årsager må der være et maksimum på 2 voksne og 2 små børn (0-20kg) eller 3 voksne i en kano. Der er selvfølgelig mulighed for at leje ekstra kanoer, hvis I er flere end ovennævnte. Der medfølger redningsveste i kanolejen, sådan at I kan få en sikker og hyggelig tur på åen. Er der én eller flere under 15 år i båden, skal der være mindst én person over 18 år.

Lej kanoer på dagsbasis

Prisen er 350 kr pr. dag. Der følger selvfølgelig både pagajer og redningsveste med. Kanoerne skal bestilles senest 24 timer i forvejen og vil herefter blive leveret på det ønskede sted.

Du kan vælge imellem 2 ruter, fra Bellinge-Munke Mose (9,9 kilometer ca. 3,5-5 timer) eller fra Engen v. Skovsøen-Munke Mose (3,2 kilometer og ca. 2 timer). Der er også mulighed for at vælge jeres egen rute.

Ønsker du at sejle fra Munke Mose og aflevere kanoerne igen ved Munke Mose er der ikke leveringsgebyr uanset antal.

Pris:
Det koster 350 kr. at leje en kano pr. dag.

Leveringsomkostninger:
Engen/Skovsøen: 100 kr.
Bellinge: 200 kr.
Gratis levering ved bestilling af 3 eller flere kanoer.
Der er intet leveringsgebyr, hvis I starter og slutter ved Munke Mose.
*Ved levering andre steder end Skovsøen og Bellinge vil der være et leveringsgebyr på 300 kr.

Odense Å i kano

Se også