Tag på eventyr på egen hånd i en af vores kanoer!

Mangler I en anderledes oplevelse – så kunne kano sejlads måske være noget for jer!

Hos Odense Aafart kan vi også tilbyde udlejning af kanoer. Her kan I sammen nyde Odense Å’s omgivelser i jeres helt eget tempo. Kano sejlads er den perfekte undskyldning for at tilbringe noget tid som sammen som familie eller som en flok venner. Under sejladsen skal I være opmærksomme på at der kan komme turbåde på åen som I må vige for. Af sikkerhedsmæssige årsager må der være et maksimum på 2 voksne og 2 små børn (0-20kg) eller 3 voksne i en kano. Der er selvfølgelig mulighed for at leje ekstra kanoer, hvis I er flere end ovennævnte. Der medfølger redningsveste i kanolejen, sådan at I kan få en sikker og hyggelig tur på åen. Er der én eller flere under 15 år i båden, skal der være mindst én person over 18 år.

Der er to muligheder for at leje kanoer hos Odense Aafart, enten på timebasis fra vores kiosk på Filosofgangen i Munke Mose park, eller på dagsbasis, hvor vi leverer kanoerne til f.eks. Bellinge eller Skovsøen. Her får I muligheden for at nyde hinanden og naturen præcis sådan som I har lyst til.

Lej kanoer på timebasis

Pris – 100 DKK pr. time. (Sejler I længere tid end 1 time, betaler I for den ekstra tid pr. påbegyndte 15 minutter). Det er ikke muligt at booke disse kanoer på forhånd.

Regler:

•    Legitimation nødvendig (kørekort eller pas – sygesikring hvis under 18 år)

•    Kanoerne skal afleveres tilbage til kiosken hvor legitimation tilbage gives

•    Vi lejer ikke kanoer ud til synligt berusede/påvirkede personer og heller ikke til nogen, som medbringer store mængder alkohol.

•    Store højtalere er ikke tilladt at medbringe i kanoen

•    Den ansvarlige i kiosken vil afgøre om I kan leje en kano på baggrund af disse regler

Lej kanoer på dagsbasis

Vil I ud på en lidt længere kanotur, anbefaler vi, at I lejer en kano i en hel dag. Prisen er 350 kr pr. dag. Der følger selvfølgelig både pagajer og redningsveste med. Kanoerne skal bestilles senest 24 timer i forvejen og vil herefter blive leveret på det ønskede sted.

Du kan vælge imellem 2 ruter, fra Bellinge-Munke Mose (9,9 kilometer ca. 3,5-5 timer) eller fra Engen v. Skovsøen-Munke Mose (3,2 kilometer og ca. 2 timer). Der er også mulighed for at vælge jeres egen rute.

Ønsker du at sejle fra Munke Mose og aflevere kanoerne igen ved Munke Mose er der ikke leveringsgebyr uanset antal.

Pris:
Det koster 350 kr. at leje en kano pr. dag.

Leveringsomkostninger:
Engen/Skovsøen: 100 kr.
Bellinge: 200 kr.
Gratis levering ved bestilling af 3 eller flere kanoer.
Der er intet leveringsgebyr, hvis I starter og slutter ved Munke Mose.
*Ved levering andre steder end Skovsøen og Bellinge vil der være et leveringsgebyr på 300 kr.

Odense Å i kano

Se også