Hold en fest, alle gæsterne vil tænke tilbage på

Ønsker du en helt unik og anderledes ramme om din fest eller arrangement, så er du kommet til det rette sted. Hvis du vælger at holde dit arrangement i en af Aafartens både, giver du dig selv og dine gæster en nuanceret oplevelse, der vil blive husket.

 

Mærk historiens vingesus

Aafarten har sejlet Odenses borgere op og ned ad Odense Å siden 1882 og sangen "Sejle op ad Åen", som de fleste danskere kender, er inspireret af netop bådene på Odense Å. Sangen blev fremført ved sommerrevyen ”Fra Flakhaven til Fruens Bøge” i 1895 på det nyopførte Odense Sommertheater, der lå ved åen.

 

Kom helt tæt på den smukke natur omkring Åen

Når man sejler på Odense Å og oplever naturen fra vandet, bliver mange helt bjergtagede af den smukke natur, der omringer båden. Oplevelsen af de grønne blade, der hænger ind over åen og ænderne og svanerne, der svømmer lige ved siden af båden er helt anderledes intens, end når man går på bredden langs Åstien. For slet ikke at nævne, at mange gæster har set deres første isfugl fra båden - en helt unik oplevelse.

 

Inspiration til reception eller optakt

En tur på åen inden middagen får gæsterne i godt humør. De har måske fået en genstand om bord, og de har en fælles oplevelse at tale om, når festen går i gang. Det er en perfekt optakt til et godt arrangement.

Start din festmiddag med en tur i båden fra Munke Mose og bliv sat af ved Fruens Bøge, hvorfra I går op til den restaurant, som middagen skal foregå ved. Restaurant Skovbakken ligger ved Odense Zoo, og hvis middagen skal holdes der, bliver I hentet ved Zoo og går gennem Zoo op til restauranten. Når middagen er slut, kan I blive sejlet hjem til centrum igen.

I kan også mødes ved Erik Bøghs Sti, hvor I stiger på båden og nyder en time op og ned ad Odense Å, inden I sætter jer til bords på restauranten.

 

Inspiration til fest på Åen

Du kan også vælge, at hele dit arrangement skal foregå om bord på båden. Vi kan sørge for forplejning og underholdning efter dit ønske og festens karakter. Der er stor forskel på vores gæsters ønske til deres fest og derfor kan vi sammensætte forskellige typer program for festen:

Intimt arrangement: Ønsker du fx at holde et intimt bryllup for de nærmeste, kan vi anbefale vores champagnecruise kombineret med buffet akkompagneret af akustisk guitar. Forestil dig scenariet i båden omgivet af smuk grøn natur – det bliver ikke mere romantisk.

Festligt arrangement: Er du til fest og farver og gang i gaden, skal du ikke holde dig tilbage. Du kan starte din fest med afslappet buffet i båden den første time. Når båden er tilbage ved Munke Mose, kan gæsterne strække benene, mens vi bytter buffetbordet ud med et jazzorkester. Og festen kan sluttes af med en times levende swing-musik og dans om bord.

 

Inspiration til en eventyrlig oplevelse

Du kan give dit arrangement et eventyrligt pust ved at booke vores koncept Eventyr på Åen. Det vil med garanti blive en stor succes hos både børn og voksne, og turen vil give en fantastisk fælles oplevelse, som I kan snakke om mange år frem. Det koster 4.000 kr. i tillægspris at booke Eventyr på Åen. Du kan booke Eventyr på Åen fra 1. april til 1. november alle dage. Dog kan vi først sejle med Eventyr på Åen fra kl. 15 på hverdage. Her kan du læse mere om Eventyr på Åen.

 

Læs mere om det praktiske på Lej en turbåd og læs om mulighederne for tilvalg under Mad og drikkevarerMusik på turen og Foredrag på turen.

 

Lej en båd på tlf. 66 10 70 80 mellem kl. 11.00-14.00 på hverdage eller skriv en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så tager vi en dialog om, hvordan dit arrangement skal være.

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk