Få musik på turen

Tag musik med på turen ... Sejturen er i sig selv en dejlig oplevelse, men hvis den bliver krydret med levende musik, får du et arrangement i en anden liga. Det bliver en totaloplevelse, hvor alle sanser kommer i spil: Kroppen mærker bådens bevægelse på vandet, den friske luft og årstidens dufte kildrer næsen, øjnene sluger den smukke natur omkring båden, og musikken forkæler dine ører. Smagssansen kan du også få med – læs mere under Mad og drikkevarer.

Aafarten kan anbefale en håndfuld musikere og orkestre, som altid leverer varen og skaber en god stemning om bord. Du kan også leje vores lydanlæg for kr. 500 og sætte din egen musik på.

 

Jazz

Vi samarbejder med flere jazzmusikere. Pris for 1 time kr. 5.500.

Hvis du bestiller et jazz-orkester, skal du være opmærksom på, at det optager plads i båden svarende til 20 personer, så der er kun plads til 70 gæster i alt pr. båd.

 

Akustisk rock/pop

Caper Clowns er med til at skabe en god stemning på turen, hvor de fire unge fyre spiller akustisk pop/rock: De byder på både ældre og nyere numre, lige fra Can't Buy Me Love med  The Beatles til Happy med Pharrell Williams. Pris for 1 time kr. 3.000.

 

Guitar

Jesper Gade har gennem de sidste 20 år spillet et utal af cafeer, spillesteder og pubber tynde med et repertoire, der passer perfekt til de fleste selskaber. Jesper sætter musikalsk vellyd, underholdning og kvalitet højt. Pris for 1 time kr. 1.500.

 

Harmonika

Palle Gildberg-Hansen tilbyder stemningsfuld harmonikamusik på sejlturen. Repertoiret består af populære syng-med-sange samt nyere og gamle kendinge. Pris for 1 time kr. 1.200.

 

Visesange

Poul Strunk og venner skaber hygge om bord med visesang og festlig syng-med-musik. Pris for 1 time kr. 1.000.

 

Lydanlæg

Lej Aafartens lydanlæg og sæt din egen musik på. Pris kr. 500.

 

Bestil musik på tlf. 66 10 70 80 mellem kl. 11-14 på hverdage eller skriv en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk