Følg Odense Aafart

 instagramlinkedin

 

Vandcykler

LEJ VANDCYKLER HOS AAFARTEN

Lej vandcykler hos Aafarten. I har mulighed for at sejle rundt og nyde åen og den smukke natur, mens I har et par hyggelige og afslappende timer i selskab med familien, kæresten eller vennerne. Leje af vandcykler følger kioskens åbningstider. Hos Odense Aafart udlejer vi vandcykler, til andet end bare cykle rundt på egen hånd. Udover de daglige ture på Aaen afholder Odense Aafart også events på vandcyklerne, med musik og drikkevarer.

For mere info tryk “læs mere”.

Turbådene

LEJ EN KANO HOS AAFARTEN

Hos Odense Aafart kan vi også tilbyde udlejning af kanoer. Her kan I sammen nyde Odense Å’s omgivelser i jeres helt eget tempo. Kano sejlads er den perfekte undskyldning for at tilbringe noget tid som sammen som familie eller som en flok venner. Odense Aafart udlejer kanoer til sejlads på Aaen. Vi har 5 forskellige idylliske natur oplevelser med forskellige længder og sværhedsgrader.

Tryk “læs mere” eller besøg vores kanoudlejnings hjemmeside Aafartenskanoudlejning.dk

LEJ EN TURBÅD

Hvis I sidder og tænker: “hvad kan man lave i Odense?” – så er vores turbåd måske svaret for jer! Vores turbåd kan som sagt bruges til mange forskellige ting. Sejturen er i sig selv en dejlig oplevelse, og båden kan derfor bruges til andet end en almindelig sejltur på Odense Å. Turbådene sejler deres faste rute på Aaen, hvor du kan hoppe af og på i Munke mose, Zoo eller Fruens bøge. Turbådene seler de faste ruter. Aafartens geniale på turbådende er også meget populære. Turen tager 1 time i alt, og undervejs stopper vi i Odense Zoo og Fruens bøge.

Kano udlejning

Se også