• 2 - 100 deltagere
  • 3 timer
  • 229 kr. per person
  • Turbåden & Fruens Bøge
Køb billet Firmaarrangement - Send forespørgsel

Det Hemmelige Broderskab

Mystery Tour: En hæsblæsende gådejagt i Odenses mysterium

Vil du for en kort stund træde ud af virkeligheden og ind i historien? Spille en rolle i et andet liv i et nervepirrende kapløb mod tiden?

Så kom med på Odense Aafarts gådejagt, hvor en af Odenses store gåder, mysteriet om Det Hemmelige broderskab i Fruens Bøge, skal løses.

Mystery Tour med Odense Aafart er en skøn cocktail af sammenhold, konkurrence og en tur ind i Odenses fantastiske og dramatiske historie. Sammen med dine venner eller kolleger vil du blive sendt afsted med Aafarten fra Munke Mose, hvor det er let at lade sig drømme hen til dengang, hvor bådene kun var for byens rigeste og fineste, der skulle fragtes fra Munke Mose til de mange traktørsteder i Fruens Bøge for at drikke, feste, spise og danse.

Ingen har dog nogensinde i al denne glæde vidst, at byen i århundreder har været påvirket og holdt nede af hemmelige, mørke kræfter og et broderskab af mænd, der havde helt deres egen dagsorden og værdifulde interesser i jagten på arven efter Oluf Bager.

Det skal du nu være med til at løse.

Sådan foregår det:

Ved turens start ved Aafarten i Munke Mose får hvert hold udleveret en tablet, og mens båden sejler ud mod Fruens Bøge, bliver historien om Oluf Bager og det hemmelige broderskab fortalt og de første ledetråde præsenteret.

Herefter, ved ankomst til Fruens Bøge, starter kapløbet mod tiden om at løse mysteriet om det hemmelige broderskab. Her får I mulighed for at leve jer ind i en tid, hvor Fruens Bøge var centrum for overklassens fester og – måske – for hemmelige alliancer. I skal tænke hurtigt, lyve, optræde, samle puslespillet af ledetråde og overvinde adskillige forhindringer.

Efter et par sjove timer sejler båden retur, og vinderholdet bliver kåret. Og så er er aftenen og byen stadig åben til fortsat hygge.

Båden sejler hver lørdag kl. 16-19, og du kan booke dig ind sammen med én eller flere venner eller kolleger. I kan også booke jeres egen båd, og tage af sted lige når det passer jer. Læs mere om denne mulighed nedenfor.

Mystery Tour er det perfekte valg til en sjov eftermiddag i venners lag eller som firmaarrangement, hvor samarbejde og tålmodighed bliver sat på prøve.

Privat - min. 2 personer

Tag afsted med dine venner eller familie og få en eftermiddag fyldt med sjov og mystik. Efter et par sjove timer sejler båden retur, og vinderholdet bliver kåret. Og så er er aftenen og byen stadig åben til fortsat hygge. Hver lørdag fra 16-19

  • Pris 229 kr. per person

Køb billet her

Erhverv/grupper - min. 10 personer

Vores Mystery Tour kan også bookes som gruppe- eller firmaarrangement, hvor samarbejde og tålmodighed bliver sat på prøve. Tag afsted sammen med kollegerne og se, om I kan løse alle gåderne og finde alle ledetrådene!

  • Varighed: 3 timer
  • Pris: 2499 kr + 229 kr. pr person inkl. sejltur
  • Antal deltagere: 2-100
  • Velegnet for grupper
  • I bestemmer selv dato og tidspunkt
custom-preview

Se også