KATEGORIER

23. september 2022

Fantastiske efterårstilbud!

Odense Aafart slutter sæsonen af med fantastiske efterårstilbud!

Efterårsferien er lige rundt om hjørnet, og i den anledning slutter Odense Aafart sæsonen af med fantastiske efterårstilbud! Nyd ferien i hyggeligt selskab på Odense Å eller kombiner sejlturen med andre spændende aktiviteter i Odense By.

Ved du endnu ikke, hvad du skal foretage dig i efterårsferien? Så bare rolig, Odense Aafart har nemlig massere af spændende aktiviteter for børn og voksne, som du kan lade dig inspirere af!

Halv pris!

Odense Aafart fejrer efterårsferien med 50% rabat på turbåden, vandcykler, børne-mysterium og alt is!

Isbutikken skal tømmes, og det er derfor den perfekte mulighed for at tage familien med på en lærerig og spændende udflugt med en iskold godte som afslutning.

Ingen tilgængelig beskrivelse.

*Gør sig gældende fra lørdag d. 15 oktober til lørdag d. 22 oktober. Få en familiebillet til 199,50 kr. for 2 voksne og 2 børn*

Årskort!

Som en nemmere og billigere mulighed for dem, der elsker at ‘sejle op ad åen’, tilbyder Odense Aafart som noget nyt et årskort. Årskortet giver dig gratis sejlture med turbåden hele året, samt en masse andre lækre rabatter.

Få bl.a. rabat til vandcykler, Danmarks Jernbanemuseum, H.C. Andersens Museum, Den fynske Landsby og tag en gratis gæst med i turbåden hele efterårsferien!

Er du hurtig og køber et årskort inden d. 1 oktober 2022, så gælder årskortet for hele 2023 og resten af 2022. Du får altså efterårsferien gratis med i prisen! Læs mere her.

Efterårsinspiration!

Lad Aafarten inspirere din efterårsferie med massere af spændende aktiviteter.

Start din oplevelse med en idyllisk sejltur

Tag turbåden til og fra Odense Zoo!Hos Odense Aafart kan du tilpasse sejlturen med turbåden, så du kan stå af og på ved Odense Zoo. Gør noget ekstra ud af besøget med en idyllisk sejltur i Odense Centrum. Odense Zoo holder åbent hele efterårsferien fra kl. 9-18.

 

Sejl i vandcykel under Magiske Dage Fantasy Festival!
Tag på en magisk sejltur med vandcykel, hvor I kan overvære aktiviteterne fra vandsiden. Magiske Dage Fantasy Festival afholdes fra torsdag d. 20 oktober tom. lørdag d. 22 oktober. Vandcykler kan ikke bookes på forhånd.

 

Ro i kano og nyd naturens flotte efterårsfarver!
Nyd naturens flotte efterårsfarver fra den bedste lokation i Odense, nemlig Odense Å. Hos Aafartens Kanoudlejning tilbyder vi 6 forskellige ruter alt efter dit niveau, så du kan slappe af eller have en aktiv ferie. Kanoerne skal bookes på forhånd online.

 

Theodor

Løs et uopklaret mysterium – Theodors Hemmelige Guldskat!
Slip jeres indre detektiv ud med vores børnevenlige mysterium! I skal nemlig løse gåder og knække koder, imens Griske Gorm lurer i nærheden. Løs mysteriet i tide og vind en præmie. Mysteriet varer 2 timer og inkluderer en sejltur med turbåden.

 

Billetter til Aafartens turbåde kan både købes i Aafartens kiosk, samt på www.aafart.dk. Is og udlejning af vandcykler sker direkte i kiosken. Der er åbent fra d. 17. til 23. oktober kl. 11-15. Turbådene sejler kl. 12, 13 og 14.