KATEGORIER

4. marts 2020

Odense Aafart introducerer Gin & Tonic Cruises

Odense Aafart byder som noget helt nyt i år velkommen til 5 fantastiske Gin & Tonic cruises på Odense Å.

Hvis du hidtil har tænkt, at Aafartens turbåde kun er for turister, så har du ikke hørt om dette Gin & Tonic cruise, hvor det gælder om at læne sig tilbage og nyde vinden i håret med en eksklusiv gin & tonic i hånden.

Fra maj til august 2020 afholder Odense Aafart hele fem cruises med gin & tonic-smagning ombord, og billetterne er netop blevet sat til salg.

– Hvor vores almindelige sejlture primært handler om, hvad man ser udenfor båden, så er denne cruise mere fokuseret på, hvad vi smager på og nyder undervejs i båden, samt de mennesker man er sammen med ombord. Så formålet er egentlig at tilbyde en unik og eksklusiv gin-oplevelse med mange forskellige smage. Samtidig er der noget nostalgi forbundet med gin, som folk får lov til at genopleve på turen, udtaler Eva Pasgaard, direktør i Odense Aafart.

Til at guide gæsterne igennem de forskellige gins står Bente Valentin Hansen, tidligere indehaver af Nørregade Vin. Bente har stået bag adskillige ginsmagninger og flere ginfestivaler, og har et stort og indgående kendskab til gin.

På cruiset bliver der serveret vel udvalgte og delikate variationer af gin og tonic. Båden sejler fra Munke Mose, hvor den første G&T serveres og undervejs bliver man guided igennem ginens vidunderlige verden. Den næste G&T serveres i skoven i Fruens Bøge, hvor båden gør stop, og på den hyggelige hjemtur servers den sidste G&T.

Konceptet er simpelt og virkelig godt:

– 1,5 times sejltur på Odense Å
– 3 Gin & Tonics
– Stop i skoven i Fruens Bøge, hvor den ene G&T serveres
– Introduktion til de forskellige gins
– Små, sjove fortællinger undervejs på turen

Pris

299 kr

Fun facts:
Odense Aafart har sejlet folk op og ned ad Odense Å siden 1882.
Da Odense Aafart sejlede de første ture, var det kun ”de rige og fine”, der havde råd til at sejle med. I dag er sejlturen for alle.

Køb billet her