Nostalgi-Quiz
Skrevet d. 22. januar 2020

Nostalgi-quiz: Nyt tiltag på Aafarten målrettet pensionister og andre morgenfriske

Når Odense Aafart starter bådene op til en ny sæson bliver det i år med et helt nyt tiltag for de morgenfriske. Aafarten introducerer nemlig Nostalgi-quiz på formiddage i maj – og kaffen er tilmed gratis.

Vinteren er stadig over os, men inden længe bliver de kolde og mørke dage skiftet ud med solskin og grønne træer. Naturen får liv igen, og der findes ikke noget bedre end endelig at kunne komme udenfor og nyde de dejlige forårstimer efter en grå vinter. Odense Aafart glæder sig specielt til forårets udspring, hvor naturen omkring Odense Å kommer til live igen. I løbet af foråret bliver dagene længere og længere, og solen står højt på himlen allerede fra den tidlige morgen. Om formiddagen starter Aafartens turbåde dagens første sejlture, hvor man kan nyde de rolige formiddagstimer med den smukke natur langs Åen.

Direktør, Eva Pasgaard, elsker denne tid på dagen: ”Der er ikke noget dejligere end at tilbringe de tidlige formiddagstimer på en sejltur gennem den smukke natur på Odense Å! Derfor vil Aafarten gerne byde foråret velkommen med nostalgi og underholdning til dem, der nyder at sejle med Aafarten om formiddagen.”

Nostalgisk formiddags-quiz
Odense Aafart byder foråret velkommen med et nyt arrangement, der skal forgå på Aafartens turbåd om formiddagen. Her inviterer Aafarten til ’Nostalgi-quiz på Åen’, hvor man kan mindes de gode gamle dage i smukke omgivelser på Odense Å. Disse formiddagssejlture bliver indbegrebet af hygge med kaffe, kage og quiz imens forårssolen står højt på himlen. Gæsterne får udleveret et ark med spørgsmål inden afgang, og så er quizzen ellers i gang! Spørgsmålene er nøje udvalgt, og en oplæser vil bidrage med historiske facts og spørgsmål, som gæsterne skal svare på. Quizzerne omhandler nostalgiske spørgsmål om Odense by, betydningsfulde personer fra Odense og historien bag Odense Å. Er man rigtig god til at quizze, og har man styr på sin historiske paratviden, belønner Aafarten vinderne med fine præmier. Det er oplagt for venner og familie at deltage i ’Nostalgi-quizzen på Åen’, og deltagerne bestemmer selv, om man vil quizze alene eller i en samlet gruppe. Kun fantasien sætter grænser, og alle er selvfølgelig velkomne.

Det praktiske:

’Nostalgi-quiz på Åen’ finder sted om formiddagen kl. 10 hver tirsdag, onsdag og torsdag i hele maj måned. Om tirsdagen omhandler quizzen ”Odense by”, onsdag ”Personer fra Odense” og torsdag ”Odense Å”. Billetterne koster 95 kr., som er inkl. gratis kaffe og quiz. Kage kan tilkøbes.

Køb billet her

 

 

Se også