Odense Aafart
Skrevet d. 20. januar 2021

Odense Aafart søger skippere

Vi søger skippere til Danmarks smukkeste arbejdsplads

Siden 1882 har Aafarten sejlet på Odense å, og må i den grad siges at være en integreret del af Odenses identitet. Vi er i dag derfor også blandt Odenses største turistattraktioner.

Du finder næppe en mere naturskøn arbejdsplads. ’Aafart ånden’ er vores udtryk for den helt specielle ånd vi har blandt vores medarbejdere. Det betyder noget at arbejde i en virksomhed, som har over 100 års historie i Odense med at skabe mindeværdige oplevelser for glade turister. Det er os, de ansatte, der bærer den historie videre.

Vil du med i teamet og hjælpe os med at bære Aafart ånden videre?

Vores værdier er: tradition & fornyelse, værtskab, vi tager ansvar og vi står sammen.

  

Jobbet indebærer:

Som skipper på vores tre turbåde sejler du glade gæster fra Filosofgangen, forbi Odense Zoo til Erik Bøghs Sti i Fruens Bøge.

Undervejs skal der checkes, scannes og sælges billetter. Du skal hjælpe gangbesværede gæster ombord, og ved bookinger hjælpe med at sætte mad og drikkevarer frem. Til tider kan det være hektisk, for alle gæster skal have en god oplevelse og bådene skal sejle efter sejlplanen.

Vi har forskellige events som f.eks. vinsmagninger og Eventyr på Åen. Her er du med til at sørge for at kunderne får en god oplevelse. Vi er et lille team med få medarbejdere, så jobbet kræver teamspirit og vilje til at arbejde på tværs og hjælpe hinanden.

Den ugentlige arbejdstid ligger fra ca. 20-40 timer afhængig af travlhed og sæson. Vi lægger sejlplanen i fælleskab med de andre skippere. Juli er vores travleste måned, så der vil max kunne afholdes 1 uges ferie i juli.

Du skal kunne deltage i en træningsdag for nye ansatte lørdag d. 27. marts fra 9:45-16. Vi håber at kunne afvikle det ved fysisk fremmøde. Kan dette ikke lade sig gøre grundet restriktioner laver vi en digital træningsdag.

 

Er det her en beskrivelse af dig:

 • Du har relevant erfaring med at sejle og har som minimum Yachtskipperbevis.
 • Du er en udadvendt, tålmodig og imødekommende person, som forstår at service handler om at give gæsterne en god oplevelse.
 • Du kan holde hovedet koldt, træffe beslutninger i pressede situationer og smile til gæsterne, også når du har en dårlig dag.
 • Det er vigtigt, at du er meget mødestabil, da vi er et lille team, der sejler bådene.
 • Vi forventer, at du er indstillet på, at du kun kan holde meget begrænset ferie i perioden 1. maj til 1. september.
 • Du har kendskab til Odense og Odenses turistattraktioner og har lyst til at tale med og hjælpe gæsterne.
 • Du er indstillet på at være fleksibel og om nødvendigt aflyse andre aftaler, for at komme på arbejde, hvis der er brug for det, også selv om du ikke har en vagt.
 • Det er et plus, hvis du kommer fra en håndværksmæssig baggrund og lyst til at passe både og motorer. Men ellers skal du være indstillet på at lære det.
 • Du taler dansk, engelsk og evt. gerne et 3. sprog, men det er ikke et krav.

Du får:

 • Grundig oplæring i at sejle på Odense å og i at vedligeholde bådene.
 • Løn 130 kr. i timen + weekendtillæg, flere forskellige personalegoder og et par hyggelige sammenkomster med kollegaerne.

 

Tiltrædelse start april til sæsonens afslutning.

Er det dig vi søger? Så send din ansøgning til eva@aafart.dk og fortæl hvem du er og hvilken relevant erfaring du har.

Ansøgningsfristen er 28. feb. Samtaler bliver holdt i starten af marts, skriv gerne hvornår du kan.

Vi glæder os til at høre fra dig

Eva, Direktør

Se også