KATEGORIER

9. februar 2023

Venindehygge med Odense Aafart

 Står weekenden på ultimativ venindehygge, eller skal I bare mødes til en hyggelig aftentur? Odense Aafart har oplevelserne der skaber den perfekte venindetid! 


Venindehygge i aafarten

Om I er i det eventyrlystne hjørne eller bare gerne vil råhygge mest muligt, så garanterer vi en mindeværdig oplevelse. Udforsk Odense fra vandsiden sammen med dine veninder mens I ser byen udfolde sig fra sine bedste sider. Smag forskellige cocktails på vores Cocktail Cruise eller nyd en stille og rolig stund helt for jer selv i en cykelbåd. Mulighederne er mange, så det er bare med at samle veninderne og skabe nogle gode minder sammen!

 

Find jeres eventyrlystne side frem med en kanotur

Tag på kanotur med veninderne og oplev Odense fra et helt andet perspektiv. Vi har samlet de bedste ruter på åen, så der er en tur, der passer perfekt til jer. Ruterne er nøje udvalgte for at give jer en eventyrlig og unik oplevelse. Glæd jer til at opleve naturen fra sin bedste side, mens I selvfølgelig også kommer igennem de idylliske og eventyrlige sider af Odense.

Læs mere og lej en kano på: https://www.aafartenskanoudlejning.dk/


Venindehygge i kanoer

Cykelbåd og søde sager

Hvem vil ikke gerne bruge et par hyggelige timer i en cykelbåd i Odense Å, mens man får sig et glas rosé, nogle snacks eller måske en frisklavet milkshake? Måske har I bare lyst til at flade ud i en cykelbåd og følge med i alt det, der sker i Munke Mose, eller måske vil I gerne udfordre jer selv på, hvor langt I faktisk kan komme i en cykelbåd. Hvem ved, det kan være, at I ender helt ude ved Fruens Bøge.

Læs mere og se priser på: https://aafart.dk/lej-vandcykler/


Venindehygge i cykelbådene

Sejl en tur med Aafarten

Ingen sommer uden en rundtur med Aafarten! Her får I hele pakken. Hop ombord og oplev en naturskøn sejlads der fører jer langs haverne i Odenses fine gamle kvarterer, forbi Odense Zoo og ud til bøgeskoven i Fruens Bøge. Det er muligt at stå af og på i Odense Zoo, så det er en oplagt mulighed at kombinere turen med et besøg hos dyrene. Turen kan også kombineres med en tur i Den Fynsk Landsby. Hvis I ikke er så meget til den aktive venindetur men bare gerne vil nyde hinandens selskab, så anbefaler vi en rundtur med Odense Aafart. Om aftenen tilbyder vi forskellige arrangementer på båden, som I kan tilmelde jer.

Køb billetter og udforsk sejlplanen på: https://aafart.dk/rundtur-paa-odense-aa/#


Venindehygge i Aafarten med vinsmagning

Her er et udvalg af arrangementer ved Aafarten:
  • Gin & Tonic Cruise på Odense Å

Kom med til den ultimative ginsmagning mens I lærer om de forskellige slags gin, der findes. Undervejs gør vi stop i Fruens Bøge, hvor vi nyder en lækker G&T.

Læs mere og se datoer for arrangementet på: https://aafart.dk/events/gin-tonic-cruise-paa-odense-aa/

  • Cocktail Cruise

Drik smagfulde cocktails mens I flyder gennem Odense Å’s naturskønne omgivelser. Vi har fået eksperter fra Nohrlund til at komme og give jer den bedste aften i cocktailens navn. En god cocktail skaber altid god stemning!

Læs mere og se datoer for arrangementet på: https://aafart.dk/events/cocktail-cruise-gin-paa-odense-aa/

  • Vinsmagning: Ladies Night på Åen

Det her er svaret på den bedste tøseaften! Vi inviterer til vinsmagning (Ladies Night Edition) i samarbejde med Bichel Vine. Vinsmagningen kommer til at omhandle rosé og mousserende vine – så tag dine Pink Ladies under armen og hop ombord på Aafarten.

Læs mere og se datoer for arrangementet på: https://aafart.dk/events/vinsmagning-ladies-night-paa-aaen/

  • 28. april. Vinsmagning: rosé

En aften i rosévinens tegn! I samarbejde med Bichel Vine skal I ud at sejle, mens I smager 5 forskellige rosévine. Vi garanterer, at det bliver en pink og smagfuld aften.

Læs mere og bestil billetter på: https://aafart.dk/events/vinsmagning-rose-rose-rose/

  • 2. juni. Riesling smagning på Odense Å

I samarbejde med H. J. Hansen Vin inviterer vi til en aften ind i Rieslingens verden. Smag på forskellige Riesling vine mens I får ny viden om den betagende Riesling. Vi sørger for at forkæle jeres smagsløje med denne skønne drue.

Læs mere og bestil billetter på: https://aafart.dk/events/riesling-smagning/

 

I kan udforske vores mange arrangementer på: https://aafart.dk/events/