Oplevelser i Odense for familien

Mangler du idéer til hvordan tiden skal bruges i de kommende ferier? Det kunne være påskeferien, den skønne lille pinseferie eller sommerferien? Så har Odense Aafart oplevesen til dig og familien.

Kanotur i naturskønne omgivelser

Hvis I gerne vil nyde Odenses smukke natur, så vil en kanotur på Odense Å være et oplagt valg.
I får nemlig muligheden for at sejle en tur i jeres eget tempo, hvor Odense Å opleves fra en helt anden vinkel.
I foråret begynder naturen at blomstre. Træerne får grønne blade og solen begynder så småt at vise sit ansigt. Om sommeren er skovområdet frodigt og betagende, og solens genskin i åen, lyser turen op.

Oplevelser i Odense for familien

Kanotur – Oplevelser i Odense for familien

6 idylliske ruter på Odense Å

Odense Aafart tilbyder 6 forskellige kanoruter som tager dig og familien med på et eventyr i vores hyggelige og idylliske kanoture.

 1. By-ruten: Fra Munke Mose – Skovsøen – Munke Mose
  Denne rute tager dig på en eventyrlig og fredelig tur fra Munke Mose, igennem zoo, hen til Engen ved Skovsøen og tilbage igen.
  Turen vil give jer mulighed for at se den smukke danske natur fra et enestående perspektiv.
  Læs mere om ruten her.
 2. Bellinge: Fra Bellinge – Munke Mose
  På denne rute sejler du fra Bellinge og ind mod Munke Mose i Odense Centrum. Her sejler i med strømmen og kan derfor stille og roligt og jeres tempo, sejle gennem den smukke natur med mulighed for at se isfuglen og hejren. Derudover går turen også forbi den gamle Papirfabrik her i Odense.
  Læs mere om ruten her.
 3. Skovsøen: Fra Skovsøen – Munke Mose
  Her kan du tage på eventyr på Langelinie ruten. Dette er en hyggelig og fredfyldt tur som vil gå fra Engen ved Skovsøen til Munke Mose.
  Denne rute er en kort og smuk tur, som vil tage jer forbi Odense Zoo samt de smukke, store huse på Langelinie.
  Læs mere om ruten her.
 4. Ejby Mølle: Fra Skovsøen – Ejby Mølle
  Vores nye og idylliske kanotur fra Skovsøen til Ejby Mølle, vil tage jer ud på en fantastisk tur. Her vil I sejle forbi Odense Zoo, hvor I vil kunne spotte nogle af de skønne dyr fra jeres kano. Efter Munke Mose, vil i fortsætte videre igennem byen, forbi Eventyrhaven og afslutte lige før Ejby Mølle.
  Læs mere om ruten her.
 5. Stige Ø: Fra Munke Mose – Stige Ø
  Er I klar på en udfordring, så byder denne tur på en opleves rig rute, gennem væltede træer og frodige buske. Under turen skal kanoen kortvarigt transporteres på landjorden. Dette gøres med en lille transportvogn som udleveres til jer. Derudover vil I komme forbi Kulturbotanisk have, hvor der er mulighed for at holde en frokostpause og nyde naturen.
  Læs mere om ruten her.
 6. Den lange: Fra Bellinge el. Skovsøen – Stige Ø
  Her får du hele pakken. En eventyrlig tur på Odense Å, der bliver mere og mere udfordrende, jo længere i kommer på turen. Denne rute er vores længste tur, hvor I selv får muligheden for at planlægge en del af ruten. Vi fraråder nybegyndere at begive sig ud på denne rute som det første.
  Læs mere om ruten her.

  Oplevelser for familien

  Kanotur – Oplevelser i Odense for familien