Kioskens åbningstider

Aafarten er lukket ned for denne sæson. Vi åbner igen 1. april 2021

Ved dårligt vejr kan tidligere lukning forekomme. Dog aldrig tidligere end kl. 18.00

Aafartens kiosk og billetsalg er integreret i Kunstbygningen Filosoffen. Herfra sælger vi billetter til turbåden og øvrige arrangementer, vi udlejer vandcykler – og så sælger vi is, isdesserter samt kolde og varme drikkevarer.

På en smuk sommerdag er der ikke mange andre steder i Odense, der kan hamle op med beliggenheden. Den ligger lige ned til Odense Å med udsigt over parkområdet Munke Mose. Her kan du sidde udenfor og nyde sommervejret, bølgeskvulp, dyrene i naturen og ikke mindst følge med i livet i området.

Åbningstider billetsalg og vandcykler

Turbådens sejlplan

Aafartens turbåd sejler en rute på ca. en time. Turbåden har tre forskellige stops langs ruten, som alle giver jer mulighed for at stige af eller på. I kan købe jeres billetter i kiosken, på båden eller på nettet. Vi sejler i perioden fra 1. april til 30. september samt i efterårsferien. I kan se sejlplanen nedenfor.

Sejlplan 2021

Praktisk Info

Mad og drikkevarer må gerne medbringes på almindelige ture, og hvis du lejer en turbåd, men ikke på Musik på Åen og Eventyr på Åen.

Almindelige kørestole medtages (ikke tunge el-kørestole, da disse ikke kan komme ned i båden) gratis.

Barnevogne, klapvogne, trækvogne og lignende køretøjer koster en almindelig børnebillet og medtages i begrænset antal pr. almindelig tur. Trækvogne medtages kun, hvis der er god plads. Bemærk dog at barnevogne, klapvogne og trækvogne ikke medtages på events. Se vores events her.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man reservere vandcykler?
Nej, det er altid først til mølle.

Kan man stå af i ZOO?
Ja, men det kræver, at man har købt billet til Odense ZOO. Man kan også stige på i ZOO og betale for sejlturen til skipper eller hoppe af i Munke Mose og betale i vores kiosk.

Må man have hunde med?
Ja, hvis man mener, at den vil være tryg ved at sejle og at der er mange mennesker omkring den. Bemærk: man må ikke tage hund med ind i ZOO.

Hvor lang tid gælder min billet?
Billetten gælder til en hel runde med Aafarten. Munke Mose -> ZOO -> Fruens Bøge og retur igen – og ikke nødvendigvis i den rækkefølge. Du kan hoppe af og på undervejs. Billetten gælder den dag, den er købt.

Er der studierabat eller pensionistrabat?
Nej, hos Aafarten har vi kun to slags billetter; en børnebillet og en voksenbillet til hhv. 65 kr. og 95 kr. Folkeskoler kommer dog med for 40 kr. per person.

Kan man stå på i Fruens Bøge uden billet?
Ja, enten køber man billetten af skipperen, eller også køber man den i kiosken, når man når til Munke Mose. Der er mulighed for at betale med MobilePay ombord.

Må man medbringe egne drikkevarer og mad og nyde det, mens man sejler?
Ja, men ikke på ture, hvor vi sælger drikkevarer. Det må dog ikke være til gene for andre. Vi anbefaler da, at I bestiller drikkevarer på forhånd i vores kiosk, så slipper I for besværet. Det vil være pakket og klar inden afgang.

Må man ryge ombord på turbådene?
Nej, det må man ikke. Hvis man lejer en privat turbåd, bestemmer lejer dog selv, om der må ryges ombord eller ej.

Hvornår er det nødvendigt at købe billet på forhånd (antal)?
Det er en god ide på forhånd at købe billetten online, hvis I er mere end 10 personer.

Må man medbringe barnevogn?
Ja, det må man gerne. Barnevogn, klapvogn, trækvogn og lign. koster en børnebillet.

Kan man reservere billet til jeres event-ture f.eks. Eventyr på Åen eller Musik på Åen?
Nej, de skal købes på forhånd online – klik ind på det ønskede event og find link til billetkøb. Er der ikke udsolgt på afgangen, sælger vi restbilletter i vores billetsalg på dagen efter først til mølle-princippet.

Hvor kan man parkere sin bil?
Der er et p-hus lige overfor Aafarten, se evt. kort over området her

Tag evt. den gratis Citybus, som holder næsten ved døren. Stå af ved Søndergade/Vestergade eller Holsdore. Bussen kører ca. hvert 10. minut: Mandag-fredag 9-16.30 og lørdag 11-15.30.
Under festivaler og større events f.eks. i august og september kan forekomme alternative ruter, så hold øje med køreplanen her

Se også