Hold din private fest i Odense smukke omgivelser

Ønsker du en helt unik og anderledes ramme om din fest eller arrangement, så er du kommet til det rette sted. Ønsker du at holde et intimt arrangement for de nærmeste, så er det en perfekt mulighed for at danse spise og feste i Odenses smukke og grønne omgivelser.
Der er plads til op til 90 personer pr. båd.

Dejlig firma even Odense Å

Romantisk Bryllup på Åen

Hvert år bliver der holdt bryllup ved Odense Aafart, og lige nu er det højsæson for bryllupper. Hos Odense Aafart kan man vælge at starte brylluppet med en bådtur på Odense Å inden middagen. Man kan også vælge, at hele brylluppet skal foregå om bord på båden.

Book nu, så du er sikret en båd lige præcis den dag, du vil holde dit arrangement.

Optakt til en uforglemmelig fest

En tur på åen inden middagen eller festen får gæsterne i godt humør. De har måske fået en genstand om bord, og de har en fælles oplevelse at tale om, når festen går i gang. Det er en perfekt optakt til et godt arrangement.

Aafarten sørger for drikkelse om bord, så I kan nyde et glas bobler eller vin, mens I sejler ud til jeres destination. Ønsker I musik ombord er dette også muligt.

Fest ombord på Odense Å

Du kan også vælge, at hele dit arrangement skal foregå om bord på båden. Det kan f.eks. være i forbindelse med reception, jubilæum eller rund fødselsdag. Vi kan sørge for forplejning og underholdning efter dit ønske og festens karakter.

Ønsker du at holde et intimt arrangement for de nærmeste, så er det en perfekt mulighed for at danse, spise og feste i Odenses smukke og grønne omgivelser.

Vi skræddersyr et arrangement, som passer til dine ønsker. Kontakt os for at høre nærmere.

parkering

Hold en fest dine gæsterne vil tænke tilbage på

Hos Aafarten får du en unik mulighed for at invitere dine gæster til en uforglemmelig fest i smukke omgivelser. Om det er bryllup, reception, jubilæum, rund fødselsdag, så sætter vi rammerne for en perfekt aften. Du kan kontakte os på 66107080, så sammensætter vi dit private arrangement.

Se også