Eventyrlige teambuildingevents

Hos Odense Aafart tilbyder vi to former for firmaarrangementer, der har aktivitet, konkurrence og teambuilding i fokus.

Sejltur og konkurrence-minded aktiviteter i Fruens Bøge

Trænger I til at blive røstet godt sammen med udgangspunkt i fysiske aktiviteter- og konkurrencer er dette teambuilding-arrangement lige noget for jer. Her får I lov til at udfolde jer aktivt og ikke mindst mulighed for at udvikle jeres team. Af aktiviteter vil det både være muligt med segway kørsel, bueskydning, balance line mm. Arrangementet starter ved Munke Mose, hvor I sejler ud med Odense Aafart til Fruens Bøge. Her får I mulighed for at konkurre og udfolde jer aktivt, hvor der også vil være sørget mad og drikke bestående af sandwichs og øl/vand. På sejlturen tilbage til Munke Mose kan I ligeledes nyde hinanden selskab og som afslutning på den begivenhedsrige dag kan I skåle i et glas kold og boblende champagne og nyde den eventyrlige ro på Odense Å.

Praktisk info

Vi mødes ved Odense Aafart i Munke Mose

Der er inkluderet picnic i det grønne (én sandwich og tre øl eller vand) og boblende champagne eller kage og kaffe på sejlturen tilbage til munke Mose.

Der er mulighed for yderlige forplejning som kaffe, te mm.

Teambuilding-arrangementet er egnet for 10-90 mennesker. Teambuilding-arrangementet afholdes fra den 1. april til 1. november

Skæg, ballade og segway 

Ønsker jeres firma derimod at holde jer på landjorden til jeres teambuilding-arrangement arrangerer vi hos Odense Aafart også dette. Vi stiller en segway bane op, hvor I får rig mulighed for at udfordrere jer selv og hinanden, og vigtigst af alt, få de store grin frem.  Først vil en instruktør undervise jer i, hvordan segway fungerer, dernæst er det bare at give sig i kast med forhindringer. I kan både lave individuelle konkurrencer og holdkonkurrencer alt efter hvad der giver bedst mening for jer. Vi står klar til at hjælpe under hele teambuilding-arrangementet.

Praktisk info

Vi mødes i Odense centrum. Vi har fem segway til rådighed, og én instruktør. Vi tilbyder en ekstraaktivitet for dem, der ikke kører på segway

Vi anbefaler, at i sætter en-to timer af til arrangementet (dette afhænger af, hvor mange I er og om I har en tidsramme)

Teambuilding-arrangementet er egnet for 2-20 personer. Vi anbefaler en tidsramme på 1 time pr. 10 personer. Teambuilding-arrangementet kan afholdes hele året, dog med forbehold for vejret.

Se også