Theodors Hemmelige Guldskat
En oplevelse for hele familien

Tag familien under armen, imens i drager imod Fruens Bøge. Her er sket et mysterie, og vi har brug for jeres hjælp til at løse det, så Odenses borgere igen kan ånde lettet op!

Theodor Schiøtz gemte for mange år siden en stor guldskat, som havde til formål at hjælpe Odenses borgere, hvis de en dag skulle komme i problemer. Isabella, Theodors tip tip oldedatter, har fået til opgave at beskytte skatten. Men nu har hun brug for jeres hjælp! Gorm Wladimir Kuznetsov, også kaldet Griske Gorm, har fået nys om guldskatten, og har i sinde at stjæle den, så han må stoppes.

Tag med på skattejagt, og løs mysteriet

Når i har valgt en dag i vil afsted, tager man Aafartens båd fra Munke Mose og jeres skattejagt starter, når I kommer til Fruens Bøge. Nu er det jeres opgave, at knække koden til Guldskatten før Griske Gorm gør det. På sejlturen til Fruens Bøge hører I fortællingen om Theodor, Isabella og Griske Gorm. Så I er helt klar til at lede efter kodeord, når I kommer i land.
I har 1 time til at løse 6 gåder og knække koden til guldskatten, forinden båden sejler jer tilbage til Munke Mose. Det er vigtigt, at I alle er opmærksomme – måske Griske Gorm lurer rundt i Fruens Bøge og leder efter de samme ledetråde som jer – eller prøver at snyde jer!

På denne tur har I mulighed for at opleve naturen i Fruens Bøge, og ikke mindst dens landmærker på en helt ny og anderledes måde alt imens I løser gåden bag Theodors Hemmelige Guldskat. Det er den perfekte anledning til at opleve naturen, nyde hinanden selskab og få en god og anderledes oplevelse på Aafartens turbåd.

Når bådturen starter, får I udleveret et kort som viser jer, hvor opgaverne er placeret. Kortet vil samtidig guide jer gennem det smukke område omkring Fruens Bøge alt imens opgaverne fortæller om de landmærker I skal se. Opgaverne består af puslespil og gåder, som er forholdsvis nemme at løse således at de mindste også kan deltage fuldt ud. Hvis I knækker koden inden tiden rinder ud, vil jeres børn få en lille præmie, når de står af båden i Munke Mose.

Vi glæder os til at udforske mysteriet med jer og hele familien!

Priser

129 kroner

99 kroner

2 voksne + 2 børn: 399 kroner

Se også