Odense Aafart´s Turbåde

Aafartens turbåde kan som sagt bruges til mange forskellige ting. Sejturen er i sig selv en dejlig oplevelse, og båden kan derfor bruges til andet end en almindelig sejltur på Odense Å. Hvis det skulle friste med en almindelig tur på åen kan billetter købes her og sejlplanen kan ses her.

Hvis I sidder og tænker: “hvad kan man lave i Odense?” – så er vores turbåd måske svaret for jer!
Her har I nemlig muligheden for at leje jeres egen turbåd til et arrangement, en stor fest (måske et bryllup), et foredrag, en vinsmagning eller måske noget helt andet. Vi er åbne for ideer og hører gerne fra jer hvis I skulle have lyst til at leje en af vores turbåde. Der er plads til op til 90 personer pr. båd.

Dejlig firma even Odense Å

Bryllup på Odense Å

Nu tænker du nok: “hvad mener du?”. Vi har hos Odense Aafart mulighed for at være med til at gøre jeres store dag uforglemmelig! Hvert år bliver der afholdt bryllupper ved Odense Aafart. Vi kan tilbyde at sende jer og jeres gæster afsted på en sejltur på åen i flotte omgivelser. Hvad end I har lyst til at bruge Aafartens turbåde som transport mulighed til brylluppet, starte festen med en bådtur, afholde receptionen – næsten alt er muligt. Der er mulighed for drikkevarer ombord på båden, såvel som musik, til at skabe den rette stemning på jeres store dag. Intet skal mangle på dagen hvorpå I deler jeres kærlighed til hinanden med dem I holder af. I tilfælde af at ønsket er at afholde reception på båden eller eventuelt hele brylluppet vil der være der være mad, kage, drikkevarer og hvad der ellers måtte friste ombord på båden.

Turen på Odense Å ville være den perfekte tilføjelse til et eventyrligt bryllup i Fruens Bøge eller et unikt bryllup i Odense Zoo med pingviner som vidner. I begge tilfælde kan turbåden opfylde et ønske om samlet at ankomme på destinationen. Et ønske vi vil glæde os over at opfylde. Én ting er sikkert: vi vil gøre vores bedste for at sikre os at jeres dag er uforglemmelig, ved hjælp af en tur på åen. Hvis det lyder som noget for jer som par, og jeres helt store dag hører vi det gerne. I kan sende os en forespørgsel forneden. 

Herre Tur eller Dame Tur

Vi kan tilbyde at quizze på båden, underholde med ølsmagning, vin smagning, gin smagning, tapas, en lækker sandwich eller bare en dejlig tur ned langs åen i hinandens selskab. Båden er overdækket i tilfælde af at vejret ikke viser sig fra sin bedste side, så der er rig mulighed for at tage afsted, også når vejret er dårligt.

 

Musik på Åen

Musik på Åen bliver afholdt på Aafartens turbåde. Her har I muligheden for at nyde en tur langs åen imens musikken spiller. Vi stræber efter at have musik til enhver smag, der er derfor mulighed for både, rock, pop og opera på vores ture. Til disse events vil der være mulighed for at købe drikkevarer på båden.

Firma Fester & Teambuilding

Mangler I en anderledes firmaudflugt, sommerfest eller trænger I bare til at komme ud i naturen og være under åben himmel, så har vi løsningen til jer. Hos os kan I opleve Odenses skønne natur med en tur på åen, i båd, kano eller hvis I derimod ønsker at holde jer på landjorden til jeres teambuilding-arrangement, kan det også arrangeres i form af segway kørsel. Vores firmature kan tilrettelægges på mange forskellige måder og dermed tilpasses efter jeres behov. 

Her kan I få mere inspiration til jeres firma arrangement.

Oplevelser for Børn

Mangler I noget at give jer til med familien i sommerferien? Er børnene rastløse og trænger til at komme ud og opleve noget? Vi har oplevelser nok til alle, også oplevelser til børn og deres familier! 

Et af vores populære events for hele familien er Eventyr på Åen. Her har I mulighed for at dykke ned i H.C. Andersens eventyr på en helt anden måde. Turen gennem eventyrene tager ca. en time. I løbet af den time vil I lytte til H.C. Andersen (som er med på båden!) imens hans eventyr kommer til live på små tableauer langs åen.

Se også