Firmaarrangement med teambuilding-aktiviteter, segway, picnic og sejltur på Odense Å

Odense Aafart tilbyder et 4 timers firmaarrangement med sejltur på Odense Å og forskellige teambuilding-aktiviteter som segway eksempelvis. Arrangementet indeholder en skøn sejltur, et antal udendørs ryste sammen aktiviteter og en lækker picnic i det grønne bestående af sandwich og drikkevarer. Aktiviteterne kan tilpasses jeres behov.

4 timers arrangement

Firmaarrangementet på 4 timer starter med en sejltur fra Munke Mose i Odense Centrum til Fruens Bøge. Mange virksomheder, som har holdt deres personalearrangement hos os, er meget begejstrede for sejlturen, som de oplever som meget hyggelig og et godt rum til at tale sammen.

I Fruens Bøge venter en række ryste sammen aktiviteter med mulighed for masser af teamudvikling. Alle kan være med til firmaaktiviteterne, der som altid indeholder segway-kørsel og et miks af andre aktiviteter, som fx bueskydning, klodsmajor-reverse, lava face-off og balance line.

Nogle af aktiviteterne vil blive afholdt parallelt og andre i holdkonkurrence – alle får mulighed for prøve det hele. Man kan dermed brillere både med individuelle præstationer og med hold-præstationer.

Undervejs holder vi en pause, hvor I kan nyde en lækker picnic bestående af en sandwich og en øl eller vand.
På båden tilbage mod Munke Mose kan I fejre hinanden med et glas skummende champagne efter en hyggelig og sjov dag ved Odense Å.

Praktisk om 4 timers firmaarrangement 

Vi mødes ved Odense Aafart i Munke Mose.

Der er inkluderet picnic i det grønne (1 sandwich og 3 øl eller vand) og et glas skummende champagne på hjemturen (eller kaffe og kage). Der er mulighed for yderligere forplejning som kaffe, te, kage m.m.

Egnet for 10-90 deltagere. Afholdes i perioden 1. april til 1.november.

Mandag-torsdag
1-25 deltagere: kr. 10.000,- ekskl. moms
26-90 deltagere: kr. 400,- pr. person ekskl. moms

Fredag, lørdag og søndag
1-25 deltagere: kr. 11.500,-ekskl. moms
26-90 deltagere: kr. 450,- pr. person ekskl. moms

Kontakt og book
Ring på tlf. 66 10 70 80 eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – vi glæder os til at lege med jer.

Hvis I har specielle ønsker til arrangementet, gør vi, hvad vi kan for at opfylde dem.

 


Firmaaktiviteter med fokus på teambuilding

Her kan du læse lidt mere om de forskellige teambuilding-aktiviteter, der indgår i vores firmaarrangementer. De er udvalgt, så I kan forvente en hyggelig og sjov aktivitetsdag med masser af konkurrence og personlig udfordring.

Segway
Segway-kørsel er en del af 4 timers arrangementet og en utrolig populær aktivitet blandt firmaerne. Mange efterspørger specifikt, om der er segway med i arrangementet - og det er der. Vi sætter en bane op, hvor I skal køre stafet mod hinanden og på tid. Dette er en af de helt sjove personaleaktiviteter, hvor de fleste kommer en smule på glatis til stor morskab for kollegerne. Men i vores optik kan alle lære at køre på segway, og vi instruerer enkeltvis, så alle føler sig trygge og sikre. Ud over segway vil der være andre sjove aktiviteter.

 

Book jeres næste personalearrangement nu

Ring på tlf. 66 10 70 80 eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – vi glæder os til at lege med jer.

Hvis I har specielle ønsker til personalearrangementet, gør vi, hvad vi kan for at opfylde dem.

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk