En firmaudflugt eller netværksmøde, der bliver snakket om

Når man som virksomhed eller forening afholder et arrangement, håber man, at det bliver en succes. At deltagerne hygger sig og bruger det som en fælles referenceramme længe efter afholdelsen. Ved at leje en turbåd af Odense Aafart sørger du for, at rammerne er i orden til at skabe en god oplevelse. Så er resten op til gæsterne.

 

Inspiration til firmaudflugt

Brug en tur med Aafarten og de smukke omgivelser i Fruens Bøge til at danne rammen om teambuilding for jeres medarbejdere. I kan selv arrangere det hele og leje en turbåd, men I kan også benytte jer af vores firmaarrangementer med teambuilding, som er detaljeret beskrevet her.

 

Inspiration til eksklusivt businessmøde

Varm op til en koncert i Den Fynske Landsby med en sejltur på Odense Å. I kan mødes på parkeringspladsen ved landsbyen og gå ned til Erik Bøghs Sti, hvor I stiger på båden. Ombord kan I nyde et glas eller to, mens I under afslappede og uformelle forhold kan snakke jer godt ind på hinanden den time, turen varer.

 

Inspiration til netværksarrangement

Hold dit næste netværksmøde på Odense Å. Ryst netværket sammen ved at mødes under andre forhold, end I plejer. Der er mulighed for at kræse om deltagerne med forskellige typer forplejning:

Champagnecruise med champagne fra H.J. Hansen
Vinsmagning ved H.J. Hansen
Menuforslag

 

Inspiration til eventyrlig tur

Du kan også booke vores koncept Eventyr på Åen til dit arrangement. Det giver en helt anderledes oplevelse for gæsterne end de sædvanlige erhvervsarrangementer. Der er eventyr på turen fra Munke Mose til Fruens Bøge. Hjemturen kan I bruge til at snakke og nyde de smukke omgivelser. Eventyr på Åen koster 4.000 kr. i tillægspris til leje af turbåd. Du kan booke både hverdage og weekender, dog kan vi først sejle fra kl. 15 på hverdage. Det er muligt at booke Eventyr på Åen fra 1. april til 1. november. Læs mere om Eventyr på Åen her.

 

Med H. C. Andersen ombord 

Kunne du tænke dig en tur på åen sammen med selveste H.C. Andersen? Turen går fra Fruens Bøge til Munke Mose, hvor Torben Iversen i rollen som H.C. Andersen veloplagt og indlevende fortæller en række af de mest kendte og måske også mindre kendte eventyr af H.C. Andersen.

Hvis der skal fejres en helt særlig fest som f.eks. fødselsdag, guldbryllup o.lign. fortæller H.C. Andersen gerne et helt særligt eventyr med dagens hovedperson(er) i hovedrollerne ud fra stikord. Det er en helt unik oplevelse, hvor hygge, samvær, den gode historie og måske en enkelt sang eller to er i centrum.

H.C. Andersen elsker at fortælle, men der er selvfølgelig også plads til spørgsmål, hyggesnak og sjove anekdoter fra Iversens 3 årtier som H.C. Andersen. Så book en tur med H.C. Andersen og lad dig opsluge af eventyrerne ombord på Aafarten midt i H.C. Andersens hjemby.

Dette arrangement indeholder ikke skuespil af eventyrerne langs åen.

Pris 2000 kr i tillægspris til leje af turbåd for en time. 

 

Læs mere om det praktiske på Lej en turbåd og læs om mulighederne for tilvalg under Mad og drikkevarerMusik på turen og Foredrag på turen.

 

Lej en båd på tlf. 66 10 70 80 mellem kl. 11.00-14.00 på hverdage eller skriv en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så tager vi en dialog om, hvordan dit arrangement skal være.

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk