KATEGORIER

14. februar 2023

Spændende events i Odense

I april måned slår Odense Aafart dørene op til de første events i 2023. Året bringer på en masse forskellige og spændende events i Odense.
Vi bestræber os bedst muligt på at gøre vores events alsidige, så der er noget for enhver.

Spændende events i foråret

Hos Odense Aafart vil 2023 vil være fuld af forskellige og spændende events i Odense.
I april måned er foråret godt i gang. Forår er indbegrebet af håb og nye begyndelser – og hvordan træder man bedre ind i april, end med 4 forskellige smagninger på Odense Å.
Vores smagninger er den perfekte chance for at invitere vennerne, kæresten eller familien med ud på en idyllisk aftentur mens smagsløgene bliver forkælet.

Gin & Tonic

Gin & Tonic er noget der dur

Odense Aafart byder på Gin & Tonic cruise på Odense Å. Sæt dig godt til rette til en vidunderlig ginsmagning, for der er vidst ikke noget der slår en smuk forårsaften med en kølig Gin & Tonic i hånden, vel?

Se datoerne her.

Alle veje fører til rom
Spændende events i Odense

Rom

Odense Aafart inviterer alle jer der elsker rom eller er nysgerrige på alle de nuancer rommen kantilbyde, til en skøn aften med smuk natur og en lækker romsmagning i samarbejde med H.J. Hansen Vin.
Udsigterne for en herlig aften står skarpt og det gør Odense Å også.

Se de forskellige datoer her.

 

Spændende events i Odense

Øl

Øl – Et andet ord for kærlighed

Ølsmagning skal til, og denne ølsmagning har temaet ”World of Beer.” Så hvad tænker I? Er i klar på at smage alverdens øl?
Odense Aafart inviterer i samarbejde med Albani til World og Beer smagning. På denne aften skal I igennem øl fra blandt andet Heineken, Affligem og Edelweiss – samt mange flere.
Skåååååål!

Se hvornår eventet afholdes her.

Rosé – min kæreste rosé
Spændende events i Odense

Rosévin

Rosévin er en genre for sig selv. På denne forårsaften vil I blive taget med ud på en smuk aftentur, hvor der på turen vil blive taget udgangspunkt i fem rosévine.
Hos Odense Aafart vil vi gerne invitere jer til en dejlig aften i den lyserøde vins tegn, hvor vi sammen med Bichel Vine, skal igennem et lækkert spektrum af rosévine.

Se datoen her.