Gavekort til Odense Aafart

Ved du ikke, hvad du skal give venner og familie i gave? Så er et gavekort den perfekte løsning til dig!

Et gavekort falder altid i god jord hos de ubeslutsomme, der ikke ved hvad de ønsker sig. Det er en mulighed for at overraske dem, imens de selv kan vælge deres endelige gave.

Vi tilbyder et stort udvalg af gavekort, der kombinerer en idyllisk sejltur på Odense Å med events fra april til september, som bl.a. inkluderer smagninger eller musik. 

Giv en oplevelse i gave til én du holder af med et gavekort til Odense Aafart.

Gavekort til Musik på Åen

Nyd en dejlig sejltur på Odense Å i selskab af nogle af Danmarks mest elsket musikere.

I 2023 kan man vælge mellem optrædener fra Harpin’ Wolf & The Black Sheep med Rythym og Blue, Kristian og De Gule Enker med Kim Larsen-stil, Sanne Jam trio med akustiske numre, og John Mogensen Tribute med hyldest til den savnede folkekunstern John Mogensen.

Et gavekort til Musik på Åen koster 150 kr. inkl. sejltur tur/retur.

Gavekort til Cruises og vinsmagninger

Skift terrassen ud med en plads hos Odense Aafart, og cruise ned af Odense Å med en iskold drink. Lad selskabet og den idylliske natur tage dig med på en uforglemmelig oplevelse. 

I 2023 kan man vælge mellem cruise temaerne Gin & Tonic Cruise og Cocktail Cruise.

Et gavekort til Cruise koster 299 kr. inkl. sejltur & drinks.
*Minimumsalderen er 18 år*

Gavekort til Vinsmagninger

Vin nydes bedst i godt selskab og ude i den friske natur, og der findes ingen bedre omstændigheder end en sejltur på Odense Å. 

I 2023 kan man vælge mellem vinsmagningstemaerne Champagne & andre mousserende vine, Italienske vine, Søde vine, Ladies night på Åen, Rosé – Rosé – Rosé og Sommerens Hvidvine.

Et gavekort til Vinsmagninger koster 299. kr. inkl. sejltur og drinks. *Minimumsalderen er 18 år*

OBS. Vinsmagningstemaet Champagne & andre mousserende vine koster 349kr. Vælger man at bruge sit gavekort på dette event, skal man betale yderligere 50 kr.

Gavekort til Ølsmagninger

Eksperimenter med forskellige slags øl ude i den friske natur omgivet af godt selskab. Odense Aafart udvider folks øl-horisont med et stort udvalg af temaer, der involverer alt fra mørke øl til internationale øl.

I 2023 kan man vælge mellem ølsmagningstemaerne Beerbattle på Odense Aafart, Fynske Øl med Danske Ølentusiaster, Sommerøl på Odense Aafart, World of Beer, Mørk, Mørkere, Sort! og Stærk, Stærkere, Stærkest!

Et gavekort til Ølsmagninger koster 249 kr. inkl. sejltur og drinks. *Minimumsalderen er 18 år*

Det praktiske

– For at booke et event via gavekort, skal du under Køb Billet vælge det specifikke event og dato, hvorefter du kan tilføje gavekortets rabatkode. Få events kræver yderligere indbetaling, hvilket står beskrevet højere oppe.

– De enkelte events tager mellem 1-1,5 timer, og du skal møde 15 minutter før afgangen ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

– Events er meget populære, så vi anbefaler, at du bruger dit gavekort i god tid og booker eventet online. På dagen sælges resterende billetter i kiosken efter først til mølle-princippet. Købte billetter refunderes ikke.

– I forbindelse med Musik på Åen kan øl, vand og vin købes i kiosken, inden du stiger på båden, og det er også muligt at købe drikkevarer ombord. Egne drikkevarer og mad må ikke medbringes på musikturene.

– Årskort er ikke gældende til events.

FAQ – Gavekort

Her finder du svar på de mest oftestillede spørgsmål. Skulle du stadig have et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad koster et gavekort?

Prisen for at gavekort er afhængigt af det gavekortstema man vælger. Prisen kan variere fra 150 kr. til 299 kr. Læs mere i beskrivelserne for de enkelte gavekort.

Hvad giver et gavekort adgang til?

Et gavekort giver adgang til forskellige events -alt efter det gavekortstema man har valgt.
Vær venligst opmærksom på, at et gavekort til et bestemt tema ikke kan benyttes til et event fra et andet tema.

Læs mere om hvilke events de enkelte gavekortstemaer giver adgang til højere oppe.

Hvordan bruger jeg mit gavekort?

Et gavekort har en rabatkode, som du skal bruge, når du booker det specifikke event online. Gå ind under Køb Billet, vælg det specifikke event og dato, og tilføj derefter rabatkoden.

Vinsmagningstemaet Champagne & andre mousserende vine koster mere end et vinsmagningsgavekort, og man skal indbetale yderligere 50 kr. efter tilføjelse af rabatkode.

Hvor længe er mit gavekort gyldigt?

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato

Kan jeg bytte mit gavekort til et andet gavekort af samme pris?

Nej, det er ikke muligt at bytte dit gavekort til et andet gavekort af samme pris.

Kan jeg fortryde mit køb af gavekort?

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af gavekort

Kan jeg bruge mit årskort til events?

Nej, årskort er ikke gyldigt til events.